Live Your Life Programma 2018-08-19T15:41:14+02:00

Het persoonlijk leiderschapsprogramma Live Your Life is ontwikkeld voor vrouwen die graag de volgende stap in hun leven willen zetten, maar niet zo goed weten welke stap dat dan moet worden. We leven in een tijd waarin de zoektocht naar geluk, spiritualiteit, innerlijke rust en balans gangbaar is. Magazines en zelfhulp boeken gaan als warme broodjes over de toonbank. Inspirerende slogans en teksten die je over het leven doen nadenken gaan viral. Kaarten en posters met verlichtende quotes hangen op menig muur in kantoortuinen. Yoga en mindfulness klassen zitten overvol en lijkt dat naast heel Holland bakt, je echt niet goed bezig bent als je geen sap centrifuge hebt voor je groentesap met zeewier.

We staan midden in het leven en door het gebruik van mobiele telefoons en social media zijn we van alles op de hoogte al voordat het is gebeurd. We willen een bijdrage leveren aan een beter milieu, we zoeken zingeving in ons persoonlijk leven en ons werk. Maar we zijn vooral druk. druk. druk. En toch, ondanks dat we in Nederland de gelukkigste mensen hebben wonen, zijn de cijfers van (jonge) mensen met een Burn-out nog nooit zo hoog geweest en worstelt menig vrouw met gevoelens van zinloosheid, leegheid en onzekerheid. Het is dan ook tijd dat we uit de zweefmolen stappen!

We gaan in dit programma een reis maken. Deze reis maak je wel voor jezelf maar niet alleen.

Vastgeroeste patronen doorbreken is lastig. Volgens de boeddhistische leer moet je iets 108 keer doen om dat als automatisme in je systeem te krijgen. Een vriend van mij probeerde eens zijn veters linksom te lussen die hij normaliter rechtsom deed.  Als test om te zien hoe lang het zou duren voordat hij een ander patroon in zijn systeem had. Na bijna 3 maanden dagelijks veters lussen was het eindelijk gelukt om het zonder erbij na te denken anders te doen dan daarvoor. Deze in mijn ogen bijzonder zinloze activiteit, maakte echter wel duidelijk dat wanneer je iets wilt veranderen, je naast een lange adem, vooral de kracht van herhaling nodig hebt.

Het programma is dan ook wat anders van opzet dan de overige programma’s die Transition drivers aanbiedt. Het is opgedeeld in 3 blokken van elk 2 dagen met een doorlooptijd van 2 maanden per blok. Daarbij horen ook individuele coaching sessies en worden er wekelijkse oefeningen van je gevraagd. Het is dus niet zomaar een training of workshop waar je achterover kunt hangen. Nee…. persoonlijk leiderschap vraagt dat jij er dan ook echt voor moet gaan.  Na dit programma weet je wat je wilt en heb je een concreet actieplan voor jezelf in kaart gebracht. Dat vraagt jouw investering zowel in tijd als energie en een financiële bijdrage voor de coaches en bijbehorende zaken binnen het programma.

Data

Blok 1: 17 – 18 januari

Blok 2: 14 – 15 maart

Blok 3: 16 – 17 mei

Afsluiting: datum vindt plaats in overleg

De bijeenkomsten starten om 9:00 en eindigen 17:00. Deelname aan het programma biedt tevens gratis toegang tot het Live Your Life Event op 20 november.

Om te bepalen of dit programma voor jouw het beste is, volgt er na je aanmelding via de website, een intake gesprek van een uur. Dat gesprek is ook voor jezelf om te bekijken of het programma je wat lijkt.

Voor meer informatie over het programma, kosten en benodigdheden kan je contact opnemen met Transition Drivers via sara@transitiondrivers.com of de contactpagina op deze site.

Aanmelden